Mød kegleklaskeren fra Odense Bowlinghal

Der er ikke mange som Anton Vinther Petersen. I talent- såvel som alderssammenhæng. En ung bowler med sigtet på det rette sted. Bolbro-knægten er god – så god, at drømmene måske snart kan vokse ud af rammerne i Odense Bowlinghal & Simgolf Center

Bolbro: Anton Vinther Petersen samler sit kuglerunde skyts op, lokaliserer de tre huller og placerer én finger i hvert. Tomlen nederst og ringe- og langefinger øverst.

Han anbringer sig i position. Den samme position, Anton Vinther Petersen altid indtager, lige inden han blæser til angreb imod de 10 fjender, som er 19 meter ude i horisonten.

Odense Bowlinghal

Odense Bowlinghal

Det eneste, der adskiller ham og våbnet fra succes – at banke alle 10 i gulvet med et smæk – er den olierede 106 centimeter brede træbane.

Et par fokuserede sekunder tikker af sted. Der er blevet tunet ind på målet og det første vage skridt indledes. Som tilløbet skrider frem, bliver kuglen ført bagud for derefter at blive forceret fremad.

Han giver slip. Et underhåndskast, der ser ud til at ramme helt forbi. Men de 10 fikserede mål kan ikke ånde lettet op. For pludselig tiltager tempoet og kuglen skruer ind imod midten.

Se hele indlægget i lokalavisen her

Tilbud fra Odense Bowlinghal & Simgolf Center

Støt vores sponsorer – De støtter os

Albani
Nordfyns bank
Revisionsråd
Odense buuldogs
Golf Experten
2019-11-12T10:17:05+01:00
Odense Bowlinghal & Simgolf Center er nu åbnet igen!
Selvfølgelig følger vi sundhedsstyrelsens retningslinjer,
derfor kan vores gæstervære garanteret en tryg oplevelse.
Vi glæder os til at se jer. :-)
Retningslinjer
close-image